Geeft aan iedereen kansen

Op zoek naar een specialist die ervoor kan zorgen dat u voorzien wordt van goede verpakkingen voor uw producten? Dan zit u bij de specialist genaamd Packstore B.V. aan het goede adres, want zij kunnen ervoor zorgen dat het laten in- en ompakken van goederen op een correcte wijze gebeurd en dat tegen scherpe prijzen. Packstore B.V. staat ook bekend als de sociale werkplaats Maastricht, omdat zij werk bieden aan diegene met een beperking. Wat een sociale werkplaats precies inhoudt dat leest u verder in dit artikel.

Sociale werkplaats

Een sociale werkplaats geeft die personen de kans op een baan die door de rest van de gemeenschap aan de zijkant worden gehouden. Denk hierbij aan mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking die in een normale winkel of fabriek niet mogen of kunnen werken. Packstore B.V. geeft die mensen de mogelijkheid om te werken bij hun sociale werkplaats en hierdoor hun sociale leven ook weer een extra boost kunnen geven. Wat is er nu fijner dan heerlijk werken en op een eerlijke manier geld verdienen en onder de mensen te komen.

Informatie over Packstore B.V.

Wilt u meer informatie over Packstore B.V.? Surf dan direct naar de website van de specialist en vraag gratis uw offerte aan!