Gebruik een rollenbaan

Heeft u tijdens het werk te maken met zware materialen die verplaatst moeten worden? Omdat men steeds langer moet doorwerken, is het belangrijk om het werk makkelijk te maken waar het kan. Een transportband of rollenbaan kan hiervoor een oplossing zijn. Hiermee kunt u makkelijk de zware materialen verplaatsen. Dit scheelt het personeel veel kracht en zullen ze minder klachten hebben. Uiteindelijk resulteert dit in minder ziekteverzuim. DUs u bespaart ook nog eens geld met de rollenbaan.

Materiaalkeuze bij een rollenbaan

Een Rollenbaan is er in verschillende varianten te verkrijgen. Dit komt omdat u ook te maken heeft met verschillende materialen, verschillende zwaartes en verschillende regels. Misschien werkt u wel in een voedingsmiddelenindustrie en heeft u te maken met erg strenge regels wat betreft hygiëne. U moet daarom rekening houden met verschillende zaken: met de ruimte waar u de transportband plaatst, uw budget uiteraard, de producten die over de band moeten rollen straks en u moet uw personeel leren werken met een transportband.

Bestel een rollenbaan bij de specialist!

Van plan een rollenbaan te bestellen? Koop deze wel bij een specialist. Dat is iemand van onder andere ACB Transportbanden, die ervaring heeft met verschillende rollenbanen voor verschillende toepassingen in heel veel verschillende branches. Zo voorkomt u fouten en fouten kosten geld. Het is begrijpelijk dat u niet het overzicht heeft in wat het aanbod is in rollenbanen en een specialist gelukkig wel. ACB Transportbanden beschikt over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen. Bezoek snel de website!