Fietsenwinkel in Hoofddorp is een aanrader

Fietsen is iets wat iedereen veel vaker zou moeten doen. Fietsen is namelijk een hele goede manier om onszelf en eventueel wat bagage te vervoeren. Het is handig voor korte afstanden door de stad, maar is ook zeker de juiste keuze voor wat langere afstanden. Daarnaast is fietsen goed voor ons omdat we bewegen en omdat wij geen uitstoot veroorzaken. Heeft u al een fiets? Zo nee, ga dan snel naar de fietsenwinkel in Hoofddorp.

De fietsenwinkel

In Hoofddorp vindt u de fietsenwinkel VVR Parts. Deze fietsenwinkel doet meer dan alleen het verkopen van fietsen. U kunt hier namelijk ook scooters en fiets- en scooteronderdelen kopen, maar kunt u hier ook terecht als uw scooter of fiets gerepareerd moet worden of een onderhoudsbeurt moet krijgen. VVR Parts heeft personeel met veel kennis en ervaring en helpt u graag. De ruime openingstijden maken het mogelijk om elke dag langs te komen. Lukt dat toch niet? Dan kan uw scooter of fiets opgehaald en gebracht worden.

Interesse?

Na al deze voordelen interesse in het kopen van een fiets of het laten repareren van een fiets bij deze fietsenmaker in Hoofddorp? Ga dan naar de website voor informatie, adresgegevens en de openingstijden en kom langs.