Effectiever werken met een rollenbaan

Beschikt u over een eigen productiehal met verschillende producten? Verpakt u ze hier ook of fabriceert u ze hier alleen? Even kort gezegd: u moet ze hoe dan ook verplaatsen. Dit wil niemand natuurlijk handmatig doen, maar daar is goede oplossing voor. Als u eenrollenbaangebruikt, kunt u efficiënt artikelen verplaatsen binnen een productieruimte. Hoe maakt niet uit. Van boven naar onder of naar een hele andere ruimte. Maar hoe weet u welke het beste past bij uw producten? Wij vertellen het u!

Verschillende rollenbanen

Er zijn verschillende soorten rollenbanen verkrijgen, maar ook in verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of keramiek. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De producten worden vervolgens automatisch verplaatst. Daar hoeft u niks voor te doen. Welke rol wilt u? Kies uit aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Welke kiest u?

Meer weten?

Check van tevoren even of u echt de juiste rollenbaan heeft gekozen. Het heeft namelijk nog te maken met het product dat u wilt verplaatsen. Neem contact op met ACB Transportbanden zodat zij u verder kunnen helpen. Zij beschikken dus over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen, dus kies de juiste uit voor uw producten.