Een BHV verbandkoffer in huis halen

Niet iedereen heeft veel medische ervaring of kennis. Dit betekent echter niet dat u een groot verschil kunt maken zodra iemand letsel oploopt, ziek wordt of iets dergelijks. Kleine dingen kunnen al veel verschil maken voor iemands leven. Wees daarom voorbereid, voor zover uw kennis en ervaring reikt. Neem bijvoorbeeld een BHV verbandkoffer in huis, zodat u bepaalde materialen in huis heeft die wellicht kunnen helpen als er op medisch gebied iets fout gaat met iemand.

The Medical Store

U kunt zo’n BHV verbandkoffer en vele andere nodige materialen bestellen via de webwinkel The Medical Store. Deze webwinkel is helemaal gespecialiseerd in alles wat met medici te maken heeft. Niet alleen materialen, maar ook de mogelijk om een EHBO post of een ambulance post te huren is hier aanwezig. U krijgt op deze website tot wel 15% staffelkorting. Daarnaast wordt de bestelling franco geleverd zodra uw bestelling boven de 100 euro uit komt. Het is mogelijk om een bestelling op de rekening te zetten. Als u liever in termijnen betaalt is dit ook mogelijk, tot 250 euro.

Nu bestellen

Wilt u nu verbandmiddelen kopen? Ga dan naar de website om het hele assortiment van kwalitatieve producten te bekijken en direct online te bestellen en te betalen. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via de website.