E-liquid bestellen?

Steeds meer mensen verruilen de normale sigaret voor een e-sigaret. Als je dit ook wilt doen dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. Zo voorzie je de sigaret van een vloeistof, oftewel een e-liquid. Deze is verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. De e-liquids hebben verschillende smaken, kracht en kwaliteit. Wat je nog meer over dit product moet weten? In deze blog vertellen we je er alles over!

E-liquids bestellen

De website Eliquidmania is gespecialiseerd in het verkopen van e-liquids en aanverwante artikelen. Bestellingen die gedaan worden voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Het betalen van je bestelling is altijd veilig. Maak een keuze uit PayPal, iDeal of betaal gemakkelijk achteraf.

Bestanddelen e-liquids

Als je ook graag e-liquids wilt bestellen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst is het goed om te weten dat e-liquids bestaan uit drie basisbestanddelen. Dit zijn PG en/of VG, een smaakstof en optioneel nicotine. E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Daarbij kun je vaak kiezen uit 0. 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. Waar kies jij voor? Let er goed op bij het doen van een aankoop.

PG en VG

Daarnaast is de kans groot dat wanneer je op zoek bent naar e-liquids je de benamingen PG en VG tegenkomt. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp. Kijk hier ook goed naar als je een bestelling wilt plaatsen.

Meer weten over e-liquids?

Heb je nog vragen over e-liquids van Eliquidmania? Of wil je meer weten over het bestellen via deze webshop? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van de website. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.