Draag altijd een helm en motorkleren

Bent u vaak op een motor te vinden? Dan is het heel erg belangrijk dat u goed beschermd bent. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je kunt beter onnodig beschermd zijn dan achteraf spijt hebben. Zorg er daarom voor dat u altijd een helm en de juiste motorkleren draagt. Zo is uw hoofd beschermd tegen harde stoten en uw lichaam tegen brand- en schaafwonden.

Waar koop ik het?

Een hele goede winkel voor motorkleding en een motorhelm is Van Veen Motoren. Deze winkel heeft haar expertise bij motorkleding liggen, maar ze verkopen ook motoraccessoires en motoronderdelen. U kunt er dus terecht voor alle wat u nodig heeft om (veilig) te weg op te gaan met uw motor. Alle spullen die u in de winkel vindt zijn van goede kwaliteit, maar de medewerkers zijn dit ook. Zij willen u zeer graag helpen. Zij geven u advies of wat het beste bij u past en zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Dit krijgt u allemaal voor een lage prijs.

Interesse?

Wilt u meer weten over het bedrijf of wilt u het assortiment bekijken? Klik dan hier. Op de website vindt u alles wat u zoekt. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het stellen van vragen.