De roos Mini Eden Rose bij Seurosa

Op zoek naar een kwekerij die de echte Mini Eden Rose zelf verkoopt en kweekt? Dan bent u bij Seurosa aan het juiste adres. Deze rozen kwekerij in Lottum kweekt en verkoopt deze en vele andere prachtige rozen die u gewoon kunt bestellen. Vanaf september worden de rozen bij uw thuis bezorgd of kunt u ze ophalen op afspraak. Voor elke bloem geldt een andere bloeiperiode. 

Over de Mini Eden Rose

Seurosa kweekt en verkoopt de prachtige roos Mini Eden Rose. Deze roos bloeit door in de maanden oktober tot en met november. Vanaf september kunt u deze rozen per 5 stuks bestellen. De stamhoogte van de roos is 150 of 350 centimeter. Doordat Seurosa het hele proces van de groei en ontwikkeling regelt, kan dit ook helemaal in de gaten gehouden worden. Dit houdt in dat er continu controle, aandacht en verzorging is waardoor de roos van zeer goede kwaliteit zal worden. Mede hierdoor moet u voor deze roos zeker bij de rozenkwekerij in Lottum Seurosa zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de roos Mini Eden Rose? Over andere rozen? Of over hoe het bestellen in zijn werk gaat? Kijk dan op de website voor alle informatie en om contact op te nemen met het personeel.