De naam badges van Clip4you

Bent u op zoek naar een bedrijf wat kan zorgen voor business to business producten, eventueel met bedrukking? Dan moet u bij Clip4you zijn. Business to business bedrijven zijn de specialiteit van dit bedrijf. Zij hebben een ruim assortiment van verschillende naambadges en andere kaartjes. Uw eigen artwork kan toegevoegd worden en wordt bewerkt en gecontroleerd door Clip4you. Lees snel verder welke naam badges er allemaal in het assortiment van Clip4you te vinden zijn.

De verschillende naambadges

Naambadges lijken hele simpele dingen, maar er zijn veel verschillende soorten waaruit u kunt kiezen. De vormen en materialen kunnen veel uitmaken voor de sfeer. Deze kan door de vele keuzes altijd aangepast worden aan de sfeer van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de aluminium naambadges van het huismerk. Deze zijn in vaste formaten te krijgen en zeer goedkoop, maar kunnen door uw artwork speciaal worden gemaakt. Nog specialer is mogelijk. Er zijn geheel custom made naambadges die in elke vorm en grootte gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld de vorm van uw logo.

Meer weten?

Wilt u ontdekken welke naambadge het beste bij u past? Of wilt u meer weten over de andere producten van Clip4you? Ga dan nu naar de website voor alle informatie en een overzicht. U vindt hier ook contactgegevens.