De Diamond Flavours van E-rookplein

Iedereen is ervan op de hoogte dat roken niet goed is voor onze gezondheid, dat het duur is en dat veel omstanders er last van hebben. Toch hoeven deze dingen niet genoeg redenen te zijn om te stoppen met roken of is het simpelweg voor sommige mensen zo goed als onmogelijk om van de verslaving af te komen. Voor deze mensen is het een hele goed over- of tussenstap om te kiezen voor elektrisch roken met vloeistoffen.

Over elektrisch roken

Elektrisch roken is natuurlijk ook niet goed voor onze gezondheid, maar is wel goedkoper en zorgt ervoor dat omstanders minder last van u hebben. Daarnaast is het wel iets beter voor onze gezondheid ten opzichte van de reguliere sigaretten. Elektrisch roken gaat door middel van vloeistoffen die in de sigaret gaan. Deze worden verdampt en hier komt nicotine bij vrij. Er is geen sprake van stinkende rook, maar een damp met de geur (en de smaak) van de smaak die u gekozen heeft. Bijvoorbeeld de smaak sweet passion van het merk Diamond Flavours.

Diamond Flavours bestellen

U kunt de elektrische sigaret en de Diamond Flavours bestellen bij de webshop e-rookplein. Hier vindt u alle producten en informatie van en over het elektrische roken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via de website.