Camping boeken voor de zomervakantie?

Heeft u al plannen voor de zomervakantie? U kunt natuurlijk het vliegtuig pakken en naar Griekenland gaan, maar een vakantie in eigen land kan ook hartstikke leuk zijn. Daarbij is het stukken voordeliger, terwijl u toch het ultieme vakantiegevoel beleeft. Klinkt goed? Dan raden we u aan om uw vakantie door te brengen bij camping de Leistert in Limburg. Deze camping is een echte aanrader, want het is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Kortom: als u hier bent dan weet u zeker dat u verblijft op een camping waar

Faciliteiten?
Bij camping de Leistert in Limburg hoeft u zich nooit vervelen. Zo is er een subtropisch zwembad, sla golfbaan en bowlingbaan: bij camping de Leistert kan het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er een grot speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wilt u liever lekker tot rust komen? Dat kan ook. In de buurt zitten diverse natuurparken waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

Meer weten over deze camping?
Bent u na het lezen van dit artikel ook benieuwd geworden naar meer informatie over deze camping? Bezoek dan de website van camping de Leistert en neem contact op. Denkt u dat dit de camping is waar u wilt verblijven? Wacht dan niet te lang met het doen van een boeking, want alleen zo kunt u één van de mooiste plekjes van de camping bemachtigen.