Bewerkingssoftware

Al tijden op zoek naar een bewerkingsprogramma voor het bewerken van je films, omdat je niet meer tevreden bent met je huidige programma? Dan is het Premiere Pro Transition pakket wellicht iets voor jou. Dit pakket wordt door gevorderde amateurs beoordeeld als makkelijk aan te leren, maar duidelijk professioneler dan de standaard pakketten die je vindt op je computer. Meer weten? Bekijk dan gauw de website van Filmimpact.

Filmimpact

Filmimpact is jouw perfecte webwinkel als je op zoek bent naar bewerkingsprogramma’s voor film. Je gaat er net een stapje verder mee dan de basis en simpele software waar je als amateur mee bent begonnen. Daar is zeker niets mis mee, maar als je er eenmaal aan gewend bent, ga je tekortkomingen herkennen. Die tekortkomingen wil je op een gegeven moment niet meer en dan ga je op zoek naar vervanging. Deze vervanging vindt je heel waarschijnlijk bij Filmimpact.

Bestellen

Om het Premiere Pro Transition pakket te bestellen, wordt je doorverwezen naar de website. Hier vindt je ook meer informatie over de gratis proefpakketten die Filmpact aanbiedt aan nieuwe- of potentiële klanten.