Zeilkleding inkopen

Een geruime tijd ben ik op zoek geweest naar een nieuw kledingmerk voor in mijn winkel. De klanten kwamen steeds minder, en na een gesprek met één van mijn klanten werd al gauw duidelijk wat het probleem was. Hij vertelde mij in het gesprek dat klanten graag enorm veel variatie zien hedendaags, zodat men niet voor één bepaald artikel naar de winkel komt. Geruime tijd heb ik altijd alleen maar chique kleding verkocht, maar sinds kort verkoop ik ook zomerse zeilkleding.

Zeilkleding voor iedereen

Zeilkleding is kleding dat graag door iedereen gedragen wordt. Terwijl de één het draag voor tijdens zijn vakantie, kan de ander het gewoon voor naar het werk dragen. De zeilkleding heeft een enorm vrolijke uitstraling, maar daarnaast straalt het ook iets enorm chique’s uit. Op deze manier houd ik mijn winkel nog altijd redelijk chique, maar komt er nu ook een hele andere doelgroep mijn winkel in om kleding te kopen. Op deze manier heb ik in één klap mijn doelgroep vergroot, en verkoop ik meer in de winkel.

Nautische kleding verkopen

Ben ook jij een ondernemer die meer kleding wilt verkopen? Denk dan eens aan het inkopen van nautische kleding, van het merk City of Sails!