Relatietherapeut uit Zeist helpt

Elke relatie bevat irritaties en ruzies. Dit is erg normaal. Of u nou broer en zus bent, moeder en dochter of man en vrouw. Het kan echter zo zijn dat de ruzies vaak voorkomen of dat ze altijd heel erg heftig zijn. Dit is het moment dat er hulp gezocht moet worden, als u er niet samen iets aan kunt doen. Misschien zijn er onbewuste verlangens die niet bevredigd worden of is er sprake van miscommunicatie die een psychotherapeut uit Utrecht voor u boven water kan halen en er oplossingen voor kan vinden.

Hoe werkt het?

Een psychotherapeut is een persoon die buiten de situatie staat en geleerd heeft over wat er in een mens om kan gaan. Deze persoon heeft dus een goede kijk op gevoelens of heeft manieren om gevoelens duidelijk te krijgen. Dit kan heel erg belangrijk zijn om de relatie tussen u en uw partner weer op de been te krijgen. Eerst zal er een kennismakingsgesprek plaats vinden en zullen er gesprekken worden gevoerd over verlangen, wensen, irritaties en andere dingen die voorkomen in een relatie. Zodra dit allemaal duidelijk is kan er gezocht worden naar oplossingen. Wilskracht en motivatie vanuit u is hierbij erg belangrijk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe een relatietherapeut uit Zeist te werk gaat? Of wilt u direct contact opnemen om en afspraak te maken? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en de contactgegevens.