Onderzoek naar fraude laten doen

Hoewel we graag iedereen zouden vertrouwen, gaat dit niet altijd op. Dit is ook het geval binnen een bedrijf. U neemt mensen aan en werkt samen met mensen en hoopt dat ze zich aan de regels houden binnen uw bedrijf en dat er zich geen conflicten voordoen over de arbeidsvoorwaarden. Als dit wel gebeurt, is het soms lastig om dit bekend te maken aan de desbetreffende persoon of aan uw baas, vooral als u nog niet helemaal zeker bent van de fraude of diefstal. Daarom kunt u de hulp inschakelen van Rebuss recherchebureau.

Waarom Rebuss recherchebureau?

Als u twijfelt over de eventuele fraude of diefstal, kunt u de hulp van een recherchebureau inschakelen. Zij zullen voor u onderzoeken of het klopt, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Er wordt hierbij rekening gehouden met alle betrokken personen en bijkomende emoties en gevoelens. Dat brengt ons direct bij het tweede punt. U hoeft de eventuele fraude of diefstal niet zelf te melden aan uw baas of collega’s. Alles wordt overgenomen door het recherchebureau. Zo wordt het probleem snel ontdekt en opgelost, zonder dat dit u veel (emotionele) moeite zal kosten.

Contact opnemen

Op de website kunt u anoniem een bericht achterlaten. Zodra u bericht binnengekomen is bij Rebuss en gelezen is door één van de medewerkers, zal het desbetreffende bedrijf ingelicht worden en zal het onderzoek naar fraude worden gestart.