Kast op maat gemaakt door Dorstmaatmeubel

Een kleine kamer of ruimte in uw huis hoeft niet nadelig te zijn. Het is mogelijk om een kleine ruimte of kamer optimaal te benutten, slechts door een juiste inrichting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kleine kamers. Denk ook aan kamers met scheve wanden of gewoon een kamer waar heel veel spullen in kwijt moeten. Deze juiste inrichting is onder andere een kast op maat gemaakt. Een kast past precies in de kamer zonder veel ruimte in te nemen, maar waar wel heel veel spullen in kwijt kunnen.

Werkwijze

Elke kast gemaakt door Dorst maatmeubel is uniek. Dit komt omdat er heel goed wordt geluisterd naar uw situatie en uw wensen. Nadat u contact heeft opgenomen met de medewerkers van Dorst Maatmeubel, zal er een gesprek komen waarin al uw ideeën naar voren komen. Door deze ideeën wordt er een ontwerp gemaakt. Bij dit ontwerp zal direct een prijsindicatie komen in de vorm van een offerte. Deze kunt u natuurlijk accepteren of afwijzen. Als u akkoord gaat zal er een planning worden gemaakt voor het realiseren van de kast op maat.

Interesse

Wilt u een kleine of raar gevormde kamer in uw huis optimaal benutten? Laat dan een kast op maat maken door deze meubelmaker in Apeldoorn.