Het laten poedercoaten van uw machines

Als u een bedrijf of een fabriek zal het niet onwaarschijnlijk zijn dat u machines of andere metalen dingen heeft staan. Het zal ook niet onwaarschijnlijk zijn dat u veel voor deze machines heeft betaald en hier graag nog lang mee kan werken. Onderhoud is duur en het kopen van een nieuw machine al helemaal. In dit geval geldt dus ook dat voorkomen beter dan genezen is. Een vorm van voorkomen is het laten poedercoaten van uw machines.

Meer informatie

Het laten poedercoaten van uw machines kan bij Straalbedrijf Asten. Dit is een bedrijf wat al 25 jaar te tijd heeft gehad om ervaring en kennis op te doen. Hierdoor zijn ze gespecialiseerd in het beschermen en mooier maken van onder andere uw machines en stellingen. Dit door middel van de poedercoating. Het poedercoaten gebeurt zeer professioneel. De coating is zeer dun. Dit betekent dat eigenschappen en afmetingen van uw machines niet verloren gaan. Het eindresultaat is een machine of stelling met een laag die ervoor dat vocht en slijtage geen partij meer is.

Contact opnemen

Heeft u interesse? Klik dan hier. Op de website vindt u alle informatie en contact gegevens voor het stellen van vragen of om direct een afspraak te maken.