Het bedrijf Evidos en de digitale handtekening

Bijna ons hele leven is via internet te regelen. Hierdoor zijn er steeds meer belangrijke documenten digitaal te vinden. Deze documenten vereisen soms een handtekening, waardoor er alsnog niet genoten kan worden van de voordelen van een digitaal document. Deze handtekening is echter wel nodig om uw identiteit te tonen en om aan te tonen dat u akkoord gaat met de inhoud van het document. Daarom heeft het bedrijf Evidos apparaten ontwikkeld om een handtekening direct in het digitale document te plaatsen.

Wat is er mogelijk?

Voorheen was het zo dat een digitaal document wat een handtekening vereist uitgeprint moest worden, ondertekend moest worden en vervolgens gefaxt of ingescand en gemaild moest worden. Dit kost veel extra tijd en moeite en er wordt gebruik gemaakt van papier. Veel nadelen dus. Vanaf nu hoeft dit niet meer. Evidos heeft apparaten voor onderweg aan de balie of aan de computer ontwikkeld die een handtekening direct onder een digitaal document kunnen zetten. Er zijn dus verschillende soorten apparaten zodat u altijd een apparaat kunt vinden wat het beste bij uw bedrijf past.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over de producten die Evidos ontwikkeld heeft? Kijk dan op de website. U vindt hier niet alleen de producten voor het digitaal ondertekenen met een rechtsgeldige handtekening, maar ook contactgegevens voor het stellen van vragen.