Heeft u letsel schade in Gelderland opgelopen?

De schade die u oploopt naar een gewelddadige overval, een medische fout of een arbeidsongeval wordt letselschade genoemd. Deze schade is namelijk de schuld van een ander. U bent slachtoffer geworden van iemand anders zijn daden. Hierdoor is het mogelijk om een schadevergoeding te claimen voor de lichamelijke en/of geestelijke schade die u heeft opgelopen. Heeft u letsel schade in Gelderland opgelopen?

Wat moet ik doen?

Als u letselschade hebt opgelopen dan betekent het dat u slachtoffer bent geworden. Bijvoorbeeld na een verkeersongeluk, een medische fout, een bedrijfsongeval of na mishandeling of een andere vorm van geweld. Daarom kunt u een schade claimen. Voordat u dit doet moet u zoveel mogelijk bewijs verzamelen en nog geen contracten ondertekenen bij verzekeraars. U moet zo snel mogelijk naar Letselschadeoverzicht gaan voor een specialistische advocaat die u helemaal door het proces heen gaat helpen en de kans op een schadevergoeding veel groter zal maken. U zult krijgen wat u verdient.

Contact opnemen

Vragen over wat u wel en niet moet doen na letselschade? Of wilt u direct een advocaat toegewezen krijgen die u kan helpen bij deze zaak? Ga dan naar de website voor de contactgegevens zodat u kunt spreken met een deskundige.