Financial lease aanvragen bij Goedlenen

Als u een bedrijf heeft is het soms moeilijk om te bedenken wat u met uw geld moet doen. Wellicht zit u ook in een dilemma. Bijvoorbeeld: moet ik investeringen doen of koop ik toch een bedrijfswagen? Als u leent bij Goedlenen is het geen probleem om beide te doen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de financial lease.

Hoe werkt het?

Bij Goedlenen kunt u verschillende kredieten en dergelijke aanvragen, ook wanneer de bank u deze liever niet geeft. U hoeft uw jaarcijfers niet te laten zien. U krijgt wel precies te zien wat de rente is en wat dat voor u betekent in de toekomst. Zo weet u zeker dat het krediet al dan niet geschikt voor u is. Financial lease houdt in dat u een bedrijfwagen of iets anders voor uw bedrijf kunt kopen en daarnaast met uw eigen middelen investeringen kunt doen. Zo hoeft u niet te kiezen en dat is erg prettig.

Interesse?

Wilt u graag financial lease of een ander krediet van Goedlenen? Of wilt u meer informatie over Goedlenen en de mogelijkheden? Op de website vindt u alles wat u nodig heeft, inclusief de contactgegevens zodat u antwoord kunt krijgen op al uw vragen en meer.