Camping Terspegelt is de camping waar je heen moet deze zomer

 

De reis naar de vakantie toe kan vermoeiend zijn maar ook een voldoening geven! U kunt namelijk ergens naartoe leven en uzelf voorbereiden op een paar heerlijke weken of dagen. Een weekje kamperen op camping TerSpegelt is een vakantie om naar uit te kijken. Het fijne aan deze camping is dat het een camping met binnenzwembad is. U bent dus niet afhankelijk van het weer in Nederland. Ook met minder mooi weer kunt u heerlijk zwemmen. Het hele jaar door dus! Er zijn veel dingen te beleven voor jong en oud. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit veel verschillende accommodaties. Kies een van de vele accommodatie en ga voor een verblijf dat goed bij u past. Wilt u in luxe kamperen? Of in een normale tent? De opties bij camping Terspegelt zijn reuze.

Baantjes trekken in het zwembad

Nederland, blijft toch Nederland. De ene dag kan de zon schijnen en de andere kan het met bakken uit de lucht komen. Daarom is het wel zo prettig dat u ook op een regenachtige dag vermaakt kan worden. Gelukkig is het mogelijk om op camping TerSpegelt heerlijk binnen te zwemmen, maar u kunt ook andere sporten doen. Zo is er een sportplein waar u diverse sporten kunt beoefenen. Bent u meer van de technische activiteiten en houdt u niet zo van sporten? Dan zijn er gelukkig nog andere opties, denk aan de werkplaats. s avonds een rustig boekje lezen voor uw tent kan, maar u kunt natuurlijk ook gezellig borrelen vooraan de camping op een van de gezellige terrassen.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over camping Terspegelt of over het zwembad bij de camping? Neem dan gerust een kijkje op de website van TerSpegelt. Hier staan de activiteiten en het binnenzwembad beschreven, daarnaast is er en virtuele tour die u kunt volgen via de website. Hierdoor lijkt het alsof u er zelf al loopt en alvast op vakantie bent. Op deze manier weet u waar u aan toe bent, en vind u gelijk de weg naar de accommodatie.